21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Θέλουν Λέοναρντ στην… Ανατολή οι Σπερς

O Καουάι Λέοναρντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά οι Σαν Αντόνιο Σπερς προτιμούν να τον δώσουν σε ομάδα της Ανατολής.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται στα «σπιρούνια» από το 2011 μετά την επιλογή του στη 15η θέση του ντραφτ του ΝΒΑ, «ψάχνεται» να αποχωρήσει από το Τέξας. Ο ίδιος δείχνει να προτιμάει την Καλιφόρνια ως τον επόμενο προορισμό του, οι Σαν Αντόνιο Σπερς όμως κατά πώς φαίνεται έχουν διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με την «USA Today» οι Τεξανοί εξετάζουν διάφορες προτάσεις, για να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή, ωστόσο προτιμούν να έρθουν σε συμφωνία με ομάδα της Ανατολής κι όχι της Δύσης, στην οποία αγωνίζονται.

Ο Καουάι Λέοναρντ έχει συμβόλαιο έως το 2019, οπότε θα μείνει ελεύθερος και θα μπορεί να διαπραγματευτεί όπως ο ίδιος θέλει το μέλλον του. Στην παρούσα φάση, η τύχη του ορίζεται αποκλειστικά από τα «σπιρούνια» κι εκείνα θα αποφασίσουν εάν θα τον ανταλλάξουν ή θα τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για την τελευταία χρονιά της συνεργασίας τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ