28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Θέλουν Κάζινς και οι Λέικερς και οι Χιτ

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στην επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, εφόσον πράγματι η διοργανώτρια αρχή επιτρέψει στις ομάδες να προχωρήσουν στην απόκτηση παικτών.

Ο 29χρονος σέντερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2018-2019, στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αφού τραυματίστηκε και δεν έπαιξε φέτος. Οι Λος Άντζελες Λέικερς τον υπέγραψαν πέρυσι τον Ιούλιο, αλλά απομακρύνθηκε από το ρόστερ τον περασμένο Φεβρουάριο, προκειμένου να αποκτηθεί στη θέση του ο Μαρκίφ Μόρις. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους «λιμνανθρώπους», ώστε να τους ενισχύσει στα εναπομείναντα ματς της φετινής χρονιάς, η οποία θα επαναρχίσει στις 31 Ιουλίου μετά τη διακοπή της στις 11 Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Την περίπτωση του Ντε Μάρκους Κάζινς, πάντως, εξετάζουν κι άλλες ομάδες, ανάμεσά τους και οι Μαϊάμι Χιτ. Εξάλλου, ο παίκτης έχει αναρρώσει πλήρως από το σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι τον Αύγουστο, στο γόνατο, και αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για τις ομάδες, που θα κληθούν να παίξουν στο Ορλάντο. Θυμίζουμε πως οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν πρώτοι στη Δύση, στο σημείο της διακοπής, έχοντας ρεκόρ 49-14. Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα, από την πλευρά τους, ήταν στην τέταρτη θέση στην Ανατολή με 41-24.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ