26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θέλουμε το βήμα παραπάνω» (vid)

Ο ΚΑΟ Κορίνθου μπαίνει στην δεύτερη του σεζόν στην Β' Εθνική, και έχοντας παρακαταθήκη μια πολύ καλή πορεία την πρώτη χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία, θέλει να κάνει ένα βηματάκι παραπάνω την αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει.

Αυτό τόνισε σε συνέντευξη του στο «ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ» ο πρόεδρος της Πελοποννησιακής ομάδας, Βαγγέλης Μπούφης, αναφέρονται ότι η φετινή σεζόν αποτελεί χρονιά εδραίωσης του ΚΑΟΚ.

Αναλυτικά :

Η συνέντευξη του Προέδρου μας στο «ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ»

Β.Μπούφης: Διεκδικούμε με πάθος ό,τι μας αναλογεί»!
Στην εκπομπή <<ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ>> του Ionian Channel, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ.Βαγγέλης Μπούφης αφορμή της επίσημης έναρξης της σαιζόν με την πρώτη προπόνηση των παικτών στο ΔΑΚ Κορίνθου.
«Η πρόσκληση σας είναι ιδιαιτέρως τιμητική και σας ευχαριστώ! Εκπροσωπώ με την παρουσία μου ένα ολόκληρο Δ.Σ , ανθρώπους που πονάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά αναζητώντας τρόπους να την στηρίξουν και να την οδηγήσουν ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος στην έναρξη της συνομιλίας καθιστώντας σαφές πως Ο ΚΑΟΚ είναι για την πόλη σημαντικός δεδομένου ότι για πρώτη φορά η Πρωτεύουσα Κόρινθος εκπροσωπείται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής! 
Ερωτηθείς για την περσινή πορεία του ΚΑΟΚ και τους στόχους της νέας ο Πρόεδρος έκανε λόγο για μια περσινή χρονιά «απρόσμενα καλή» δεδομένου ότι τα «μπασκετικά στέκια» είχαν ως φαβορί τον ΚΑΟΚ για πτώση. 
«Δεν τους κάναμε το χατίρι! Παρά την απειρία μας στο πρωτάθλημα και τις τρομερές ατυχίες που είχαμε - να σας θυμίσω πως χάσαμε πολύ νωρίς 2 βασικούς παίχτες από ρήξη χιαστών – πράγμα που σημαίνει απώλεια χρονιάς και για τους δυο- κατορθώσαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, με μια θέση κατάταξης που πραγματικά θα σας έλεγα πως εν τέλει μας αδικεί! Κι αυτό γιατί είμασταν ανταγωνιστικοί, παίξαμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με πάθος και θέληση διεκδικώντας επι ίσοις όροις ότι μας αναλογεί! Την φετινή χρονιά επιθυμούμε να παραμείνουμε είναι σαφές! Από κει και πέρα θέλουμε να εδραιωθεί η ομάδα, να γίνει περισσότερο γνωστή στον μπασκετικό κόσμο, να πετύχουμε το κάτι παραπάνω από πέρυσι! Γιατί εμείς ξεκινάμε από το μηδέν! Δεν υπάρχει παρακαταθήκη, χτίζουμε την ομάδα βήμα – βήμα με τους παίχτες που παρέμεναν , τους νέους που ήρθαν και το προπονητικό team υπό τον Τάσο Νικητόπουλο στοχεύοντας να τερματίσουμε σ ένα πρωτάθλημα με 16 ανταγωνιστικές και με εμπειρία ομάδες, όσο το δυνατόν ψηλότερα!»
Ειδική μνεία, και πως όχι, έγινε στους ανθρώπους που στηρίζουν τον ΚΑΟΚ στην προσπάθεια του, τους χορηγούς , τους φορείς και το φίλαθλο κοινό, μάλιστα ο Πρόεδρος αποκάλυψε την συνάντηση της ομάδας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , συνάντηση η οποία οδήγησε σε σημαντικά αποτελέσματα , ανακοινώσιμα τις επόμενες ημέρες! «Από το βήμα που μου δίνετε θέλω να ευχαριστήσω, όχι ονομαστικά , τους χορηγούς μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είμασταν εδώ! Το Δήμο Κορινθίων και τον επικεφαλής κ.Αλέξανδρο Πνευματικό που επι σειρά ετών στηρίζει την ομάδα και είναι και φίλαθλος και να πω πως θέλουμε επιπλέον βοήθεια απ όλους για να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και να εργαστούμε για την υλοποίηση του! Να σας πω εδώ πως πρόσφατα συναντηθήκαμε και με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον κ.Τατούλη ,σύντομα θα μάθετε και το σημαντικό της αποτέλεσμα, θέλω όμως και από εδώ να τον ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας! Όλων τα χρήματα , και αυτό είναι το σημαντικό, πιάνουν τόπο! Στη Κόρινθο γνωρίζουν ποιοι είμαστε στον ΚΑΟ Κορίνθου. Από τον πιο μικρό που αγοράζει διαρκείας έως τον χορηγό που θα δώσει τα χρήματά του, γνωρίζουν πως όλα πάνε στον σύλλογο!»
Η αναφορά στην ανιδιοτελή προσφορά και την μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ των ανθρώπων του ΚΑΟΚ ήταν το επιστέγασμα στην συνέντευξη του Προέδρου μας στον ΙΟΝΙΑΝ. «Κύριο μέλημά μας είναι να δίνουμε για την ομάδα. Όλοι μας συμβάλουμε οικονομικά διαθέτοντας και μεγάλο κομμάτια από το χρόνο μας για να έχουμε μια ομάδα καλή και ένα γεμάτο γήπεδο όπου παιδιά και οικογένειες έρχονται κάθε Κυριακή και απολαμβάνουν όμορφο μπάσκετ. Η ομάδα θέλουμε να αποπνέει υγεία, αυτή είναι η αγωνία μας! Το γεμάτο γήπεδο αλλά και το γεγονός ότι παρέμειναν πολλοί από τους παίχτες και την φετινή σαιζόν σημαίνει πως κάτι κάνουμε καλά!»
Ευχαριστούμε το Ionian Channel για την παραχώρηση του video και ευελπιστούμε ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας να μείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ