20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θέλει Χεζόνια η Μπαρτσελόνα!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λέγεται ότι αποφάσισε να πορευθεί στην Μπαρτσελόνα με τρίτο σέντερ τον Ουκρανό Άρτεμ Πουστόβι, που ήδη ανήκει στην ομάδα, ώστε να αναζητήσει στην αγορά έναν άλλου είδους παίκτη για να κλείσει το ρόστερ. Σαν τον Μάριο Χεζόνια!

Την πληροφορία δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα encestando.es, η οποία υποστηρίζει πως ο Σάρας θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Κροάτη φόργουορντ, με τον οποίον είχε υπάρξει για λίγο συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα, τη δεύτερη φορά που έπαιξε σε αυτήν, στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Ο Χεζόνια υπήρξε κάποτε παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σε ηλικία 20 ετών αναζήτησε την τύχη του στο ΝΒΑ υπογράφοντας συμβόλαιο το 2015 με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 5 του ντραφτ. Όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σπουδαίο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Πέρυσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς, το οποίο όμως δεν είναι εγγυημένο για τη σεζόν 2020-21. Κι εκεί πατά ο Γιασικεβίτσιους και εκτιμά ότι μπορεί να τον φέρει πίσω στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει, όμως, να περιμένει να τελειώσει η σεζόν στο ΝΒΑ, η οποία άρχισε ξανά σήμερα με τη συμμετοχή και της ομάδας του Πόρτλαντ. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου δεν μπορεί να γίνει κάτι, εκτός εάν οι Μπλέιζερς αποδεσμεύσουν για κάποιο λόγο νωρίτερα τον Κροάτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ