20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Θέλει Φίσακ η Γκραν Κανάρια αντί του Κατσικάρη»

Η Γκραν Κανάρια φέρεται να έχει βρει τον προπονητή που θέλει για να αντικαταστήσει τον Φώτη Κατσικάρη κι αυτός σύμφωνα με τη «La Provincia» είναι ο Πορφίριο Φίσακ.

Μόλις πριν από δύο ημέρες έγινε γνωστό στον Έλληνα προπονητή μέσω επιστολής και κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του ισπανικού πρωταθλήματος ότι δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας, σε μία κίνηση που προκάλεσε σε όλους αρνητική εντύπωση.

Πλέον οι διοικούντες την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά φαίνεται ότι βρήκαν τον επιθυμητό στόχο για να αντικαταστήσει τον Κατσικάρη κι αυτός είναι ο Πορφίριο Φίσακ.

Ο 55χρονος προπονητής εργάζεται στη Σαραγόσα και του έγινε πρόταση για τριετές συμβόλαιο. Παράλληλα εργάζεται και ως ομοσπονδιακός τεχνικός στη Σενεγάλη.

Ο Φίσακ θεωρείται ένας γυρολόγος των πάγκων έχοντας εργαστεί σε εννιά διαφορετικές ομάδες. Οι μεγαλύτερες διακρίσεις στην προπονητική του καριέρα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας σε τρεις περιπτώσεις (2006 και 2017 με τη Χιπουσκόα, ενώ το 2009 τα κατάφερε με τη Βαγιαδολίδ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ