16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θέλει τριάδα «φωτιά» ο Πρωτέας Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας, μετά από δυο πολύ καλές σεζόν στην Β' Εθνική, θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα, έχοντας πλέον τα εχέγγυα και τον απόλυτο έλεγχο της κατηγορίας.

Έτσι, σχεδιάζοντας την επόμενη του σεζόν, και με δεδομένο ότι θα συνεχίσει στην πάγκο του ο απόλυτα επιτυχημένος, Βαγγέλης Βλάχος, έχει βάλει στο μάτι μια τριάδα παικτών, που ενδέχεται να του αλλάξει επίπεδο, θέλοντας να συμπληρώσει με εμπειρία το άκρως νεανικό σύνολο που διαθέτει.

Πρώτος στόχος είναι ο Σπύρος Μαγκουνής, ο οποίος πέτυχε δυο συνεχόμενες ανόδους με το Περιστέρι, γνωρίζοντας άρτια τα κατατόπια των Εθνικών κατηγοριών. Ο 33χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια της πρωταθλήτριας ομάδας της Α2 Ανδρών, έχοντας 8,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ, ενώ έχει πανηγυρίσει ανόδους με τον Φάρο Κερατσινίου, τον Πανελευσινιακό και το Ρέθυμνο. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, και έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΚ όπου ανδρώθηκε και στα τμήματα υποδομής, Αιγάλεω και Εθνικό Πειραιά.

Θάνος Κωνσταντακόπουλος

Έτερος στόχος είναι ο συμπαίκτης του στο Περιστέρι, Θάνος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ στην πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας του, ενώ έχει κερδίσει ανόδους με Κύμη, ΑΕ Λιβαδειάς και Πανελευσινιακό.

Νίκος Παπαρέγκας

Η τρίτη περίπτωση που εξετάζεται, και προπονείται στο κλειστό της Βούλας, είναι ο εξαιρετικός σουτέρ, Νίκος Παραρέγκας. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, μετά από μια σειρά ετών στην Καβάλα, βρέθηκε σε Πανιώνιο (κέρδισε άνοδο από την Β' Εθνική), Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ την σεζόν που μας πέρασε, αν και είχε 12,9 πόντους και 46 τρίποντα, ένιωσε την γεύση του υποβιβασμού με τον ΕΦΑΟΖ. Εκτός από τις προσθήκες, σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός αναφορικά με τις περιπτώσεις από το περσινό ρόστερ, με τον Μανώλη Ματαλιωτάκη να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, και να έχει αυτή τη στιγμή πολλές προτάσεις στα χέρια του, έχοντας 11,7 πόντους και σχεδόν διπλό (πάνω από 10) αριθμό ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ