17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Θέλει το Final 8 του Eurocup στο Βελιγράδι, ο πρόεδρος της Παρτιζάν

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαϊλοβιτς, παρχώρισε συνέντευξη στο ρωσικό nova.rs, κατά την οποία χαιρέτησε την πρόταση της Βίρτους Μπολόνια, αναφορικά με τη διεξαγωγή ενός Final 8 για την ανάδειξη  του νικητή του Eurocup. 

Αρχικά είπε: "Σε αυτή τη φάση, το ποιο σημαντικό από όλα είναι η ανθρώπινη υγεία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο απαντήσαμε στο ερωτηματολόγιο που ξεκίνησε από τη Βίρτους Μπολόνια, που έλεγε να περιμένουμε 1 μήνα και έπειτα να επανεξετάσουμε την κατάσταση ανάλογα με τις εξελίξεις και να δούμε προς ποια κατέυθυνση θα κινηθούμε". 

Αναφορικά με το αν θα μπορούσε το Βελιγράδι να διοργανώσει το Final 8 του Eurocup: "Αν το  Final 8 είναι η μόνη λύση, τότε νομίζω πως είναι δίκαιο να αναλάβει τη διοργάνωση η ομάδα που έχει μέχρι στιγμής το καλύτερο ρεκόρ νικών/ηττών, που είναι η Παρτιζάν. Πιστέψτε με, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα, αν η Βίρτους, η Ούνικς ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα είχε τις περισσότερες νίκες. Ωστόσο, το Βελιγράδι έχει δηλώσει επίσημα ότι είναι έτοιμο για την διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης". 

Υπενθυμίζουμε ότι οι οχτώ ομάδες είναι: Παρτιζάν, Ούνικς Καζάν, Προμηθέας Πάτρας, Τόφας, Μονακό, Βίρτους Μπολόνια, Ουνικάχα Μάλαγα και Βενέτσια. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ