20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θέλει το κόλπο με Γιαννούλη ο Πανναξιακός, που πήρε Καραγκιολίδη και Σκούταρη

Η αλλαγή στην ομάδα της Νάξου και η δημιουργία του Πανναξιακού ΑΟΚ έχουν βάλει ψηλά τον πήχη στην ομάδα των Κυκλάδων, η οποία αναζητεί τον πρωταθλητισμό, και την προσπάθεια ανόδου στις Εθνικές κατηγορίες.

Για αυτό το λόγο, και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «SportCyclades» έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιάννη Γιαννούλη, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη μετακίνηση. Ο 44χρονος Καρδιτσιώτης σέντερ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ γνωρίζει το περιβάλλον στη Νάξο, καθώς πριν από δυο χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια».

Εκτός από την προσπάθεια για το μεγάλο κόλπο, έχουν αποκτηθεί οι ποιοτικοί Γιάννης Καραγκιολίδης και Λεωνίδας Σκούταρης. Ο 31χρονος φόργουορντ Γιάννης Καραγκιολίδης έχει μακρά πορεία πίσω του, ενώ την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής και την άνοδο στην Α2.

Ο 44χρονος φόργουορντ, Λεωνίδας Σκούταρης, αγωνίστηκε πέρυσι στην Α' ΕΣΚΑ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και μετά από πέντε χρόνια είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Πανναξιακό, ομάδα με την οποία είχε πανηγυρίσει τότε την άνοδο στην Γ' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ