26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει τους Νικς η κόρη του ιδιοκτήτη των Μπακς

Οι Χιούστον Ρόκετς και οι Μπρούκλιν Νετς πωλούνται, αλλά η κόρη του ιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς έχει βάλει στο… μάτι των Νιου Γιορκ Νικς.

Η Μάλορι Ίντενς δεν στερείται χρημάτων, αλλά προφανώς δεν θα αρνιόταν να αυξήσει τη δημοτικότητά της ως γυναίκα ιδιοκτήτρια ομάδας ΝΒΑ και, μάλιστα, όχι όποιας κι όποιας. Το TMZ Sports τη ρώτησε εάν θα ήθελε να γίνει νέα… Μπιγιονσέ κι εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει: «Θα ήθελα να αγοράσω τους Νικς κάποια ημέρα. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι, ο πατέρας μου μπορεί να κρατήσει τους Μιλγουόκι Μπακς».

Η αξία των Νεοϋορκέζων ανέρχεται, σύμφωνα με το «Forbes», στα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως μιλούσε σοβαρά για την εξαγορά τους. Εκτός των άλλων, δεν έχουν καν βγει στο… σφυρί, όπως για παράδειγμα οι έτεροι εκπρόσωποι του «μεγάλου μήλου» που τιμώνται προς «μόλις» 2 δισ. δολάρια. Στη συνέχεια, πάντως, πέρασε το… τεστ όσον αφορά στην προφορά και το συλλαβισμό του ονόματος του σούπερ σταρ των «ελαφιών», Γιάννη Αντετοκούνμπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ