17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θέλει την άνοδο στην Basket League ο Διαγόρας Δρυοπιδέων (pic)

Πολύ μεγάλη συζήτηση είχε ξεσπάσει μετά την απουσία του Διαγόρα Δρυοπιδέων από την τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Α2, γεγονός που αρκετούς θεωρήθηκε ως αδυναμίας, και πως η ομάδα με καταγωγή από την Κύθνο δεν θα επιθυμούσε την άνοδο στην Basket League.

Το βέβαιο είναι ότι ο Γιαννούλης Καλλίλας έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για να φέρει την ομάδα της καταγωγής του από την ΕΣΚΑ στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και δεν θα άφηνε μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη, όντας η κορύφωση των προσπαθειών του.

Έτσι, στην επιστολή με τις προτάσεις που έστειλε στην ΕΟΚ ο Διαγόρας, αναφέρει πως αξιοκρατικό κριτήριο για την άνοδο είναι η βαθμολογική θέση στην οποία βρέθηκαν οι ομάδες με την διακοπή, και τονίζει πως μετά τον τον δίκαιο πρωταθλητή Χαρίλαο Τρικούπη, η δεύτερη πρόσκληση ανήκει στην ομάδα τους.

Όπως όλοι θεωρεί ότι δεν πρέπει να υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ είναι αντίθετος και στους δυο ομίλους στην Α2. Επίσης, αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρξει οικονομική διευκόλυνση στα σωματεία, αλλά και ασφάλιση σε αθλητές και προπονητής, με την βοήθεια της ΕΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ