21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει Τζόουνς και στην Κύμη ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει της νέας Κύμης που οραματίζεται, και μέσα σε αυτή φαίνεται πως το ένα κομμάτι του παζλ αποτελεί ο 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ, Κάμερον Τζόουνς.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας είχε συνεργαστεί με τον Τζόουνς στον Αρκαδικό πριν από δυο χρόνια, με τον Αμερικάνο να καταφτάνει στην Τρίπολη τον Φεβρουάριο του 2016, και παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, ο Αρκαδικός δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο. Ο Τζόουνς είχε 15,6 πόντους με 4,4 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 10 παιχνίδια, ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο NBDL, με το ξεκίνημα της σεζόν να τον βρίσκει στην θυγατρική ομάδα των Ουόριορς, όπου σε 34 παιχνίδια είχε 12,1 πόντους και 3,6 ριμπάουντ, για να ολοκληρώσει τη σεζόν στους Canton Charge (11 π., 2,9 ριμπ.).

Ο Τζόουνς ο οποίος σπούδασε Ιστορία με ειδίκευση στην Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο του Νόρθερν Αριζόνα, δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του NBA, ενώ τα ρεκόρ που άφησε πίσω του στο κολέγιο είναι μυθικά, με τον ίδιο να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του με 1643 πόντους.

Αναφορικά με την Κύμη, οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παίκτη της ομάδας στην δεύτερη σεζόν της στην Basket League.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ