19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θέλει Ροδοστόγλου η Κηφισιά

Η Κηφισιά ετοιμάζεται για μια σημαντική κίνηση στο θερινό «παζάρι» της Γ' Εθνικής, έτοιμη να φέρει στις τάξεις της τον Γιάννη Ροδοστόγλου.

Η νέα χρονιά θα βρει την Κηφισιά στη Γ' Εθνική και τον 1ο όμιλο Νότου, με την ομάδα να επιχειρεί να ανασυνταχθεί, μετά τον φετινό υποβιβασμό από τη Β' Εθνική, αναζητώντας τους παίκτες που θα την καταστήσουν ανταγωνιστική. Η ομάδα των Βορείων προαστίων, φαίνεται για το λόγο αυτό να έχει προκρίνει την περίπτωση του Γιάννη Ροδοστόγλου, ως ενός εξ αυτών που θα αναλάβουν να σηκώσουν το «βάρος» της.

Ο πολύπειρος γκαρντ, με μία «γεμάτη» καριέρα σε Παναθηναϊκό, Αναγέννηση Πετραλώνων, Ταύρο, Ιωνικό Ν.Φ., Κεραυνό Αιγίου, Ολυμπιακό Βόλου, Μίλωνα, Παλαιό Φάληρο, ΚΑΟΔ, Πιερικό, Πανερυθραϊκό, Ένωση Ιλίου, Αετό και Δούκα, βρέθηκε τις τελευταίες δύο χρονιές στην ΚΑΠ, συμβάλλοντας αποφασιστικά φέτος στην παραμονή στη Γ' Εθνική. Η ηγετική του προσωπικότητα και η τρομερή επαφή με το καλάθι, που με τα χρόνια δεν έχει αλλοιωθεί στο ελάχιστο, είναι στοιχεία που χρειάζονται αγωνιστικά για την επόμενη ημέρα της Κηφισιάς. Για τους λόγους αυτούς, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει η περίπτωσή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ