19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει πίσω τον… Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Διαμαντίδης άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας ούτως ώστε ο «3D» να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την απόσυρση του Καστοριανού γκαρντ από τα παρκέ. Από τότε ο 40χρονος παλαίμαχος σταρ παρέμεινε στο πλευρό των «πράσινων» κι έδωσε αρκετές φορές το «παρών» στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της πρώην ομάδας του.

Πλέον είναι πιθανό να γυρίσει στον Παναθηναϊκό όχι φυσικά φορώντας φανέλα και σορτσάκι, αλλά από ένα διαφορετικό πόστο.

Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει ήδη και μένει να φανεί αν θα είναι οριστική επιστροφή του στην ομάδα που τίμησε με την παρουσία του από το 2004 έως το 2016.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις αθλητών (όπως οι Μποχωρίδης, Κασελάκης) ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει κανείς με σιγουριά τη διοργάνωση στην οποία θα αγωνίζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Άλλωστε παρά την πρόθεσή τους για φυγή από την Ευρωλίγκα, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι ομάδες που έχουν εγγυημένα συμβόλαια δεν είναι θετικές στην παραχώρηση του συμβολαίου του ελληνικού συλλόγου σε άλλη ομάδα, ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρωθεί η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ που θα σημάνει την απεμπλοκή του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ