18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Θέλει ο Άρης, θέλει και ο Γιάνκοβιτς αλλά…

Εστω και παραμονές πια της έναρξης του Πρωταθλήματος, κερδίζει έδαφος το σενάριο να βάλει ξανά τα κιτρινόμαυρα του Άρη ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Οι δύο πλευρές είχαν προχθές νέα επαφή, για πολλοστή φορά τον τελευταίο ένα, τουλάχιστον, μήνα και αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι η κοινή διάθεση για συνεργασία.

 


Ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρεί ότι ο έμπειρος φόργουορντ μπορεί να “κουμπώσει” στην ομάδα που έχει δημιουργήσει, αποτελώντας έναν εκ των ηγετών της και επιμένει στην απόκτηση του. Ο Γιάνκοβιτς από την άλλη πλευρά μοιραία πιέζεται πια να πάρει μια απόφαση, έχει προσωπικούς λόγους να θέλει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη -η σύζυγος του περιμένει το πρώτο τους παιδί- οπότε μένει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα γεφυρωθεί η απόσταση στο οικονομικό. Στις απαιτήσεις του παίκτη για το συμβόλαιο του, για τα οφειλόμενα από τη σεζόν 2016-17 αλλά και για την προκαταβολή το ύψος της οποίας προσπαθεί να περιορίσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το πρώτο σκέλος, αφού η απαίτηση για συμβόλαιο 100 χιλιάδων μοιάζει πολύ δύσκολο να ικανοποιηθεί.

 


Πρόκειται πάντως για μία υπόθεση από την οποία μπορεί να αλλάξει η δυναμική του φετινού Άρη, αφού ο Γιάνκοβιτς στα 29 του χρόνια, είναι ώριμος και παραγωγικός, όπως έδειξε στην περασμένη σεζόν με τον Χολαργό, τον οποίο βοήθησε καταλυτικά για να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ, έχοντας 13,5 πόντους (74,4% βολές, 54,5% δίποντα, 27,9% τρίποντα), 5,4 ριμπάουντ, 2,69 ασίστ και 1,15 κλεψίματα.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ