24.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Θέλει να παίξει ο Τόμπσον, δύσκολα ο Ιγκουοντάλα (vid+pics)

Τα προβλήματα καλά κρατούν για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, εν όψει του δεύτερου τελικού των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μετά την περιπετειώδη νίκη τους στην παράταση, στο πρώτο ματς στην «Oracle Arena», οι «πολεμιστές» θα υποδεχθούν και πάλι τους εκπροσώπους του Οχάιο (04/06, 03.00) με στόχο το «δύο στα δύο». Ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό (συγκρούστηκε με τον Τζέι Αρ Σμιθ και πρήστηκε ο αριστερός αστράγαλός του), δεν έχει επανέλθει πλήρως και από την ομάδα τον δίνουν αμφίβολο. Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί. «Δεν κινούμαι ιδιαίτερα. Πάω στο κρεβάτι και πρήζεται. Σκοπεύω, πάντως, να παίξω. Με τσατίζει όταν βλέπω το ριπλέι της φάσης. Είναι πολύ άσχημο να πέφτεις στα πόδια κάποιου με αυτόν τον τρόπο. Δεν νομίζω ότι το ήθελε, έδειχνε μετανιωμένος μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Στο Όκλαντ, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του στο δεύτερο ματς με τους «Καβς». «Εάν έπρεπε να ποντάρω, θα έβαζα τα λεφτά μου στο ότι θα παίξει στο δεύτερο αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στεφ Κάρι, ύστερα από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

Δεν είναι το ίδιο θετικό το κλίμα όσον αφορά στον Αντρέ Ιγκουοντάλα, ο οποίος δεν συμμετείχε και πάλι στο ομαδικό πρόγραμμα λόγω προβλήματος στο αριστερό γόνατο και κατά πώς φαίνεται θα απουσιάσει για έκτο διαδοχικό παιχνίδι των Ουόριορς. «Πηγαίνει μέρα με τη μέρα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αργότερα. Κάθε ημέρα αισθάνεται ολοένα και καλύτερα, αλλά ακόμα είναι αμφίβολος, αν κι έχει κάνει κάποια βήματα», αρκέστηκε να τονίσει για τον 34χρονο γκαρντ/φόργουορντ ο προπονητής του, Στιβ Κερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ