17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θέλει να κρατήσει Ζώρζο-Κιαπέκο ο Παπάγου

Ο Παπάγου συνεχίζει να υλοποιεί το σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν και οι Κώστας Ζώρζος, Μάκης Κιαπέκος βρίσκονται στα πλάνα του Σάββα Κατσούνη, επιθυμώντας την ανανέωση μαζί τους.

Η περιπέτεια της Β' Εθνικής είναι αυτή που περιμένει τον Παπάγου, ο οποίος έχει ήδη κινηθεί ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, ενώ θέλει και να διατηρήσει στο ρόστερ του κομμάτι από τον «κορμό» της περσινής χρονιάς, που τελείωσε με τον υποβιβασμό από το Μαρούσι στα play out. Δύο από αυτούς είναι ο Κώστας Ζώρζος και ο Μάκης Κιαπέκος, με τους οποίους οι «Στρατηγοί» θα ζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο νεαρός γκαρντ, αρχικά, θα... ριζώσει αν τελικά υπογράψει, αφού θα βρίσκεται για τρίτη διαδοχική σεζόν στον Παπάγου, με τον Σάββα Κατσούνη να τον εμπιστεύεται, έχοντας την περασμένη σεζόν στην Α2 κατά μέσο όρο 10 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά αγώνα. Ο Κιαπέκος, από τη δική του πλευρά, έχοντας νωρίτερα συνδέσει το όνομά του άρρηκτα με αυτό των επιτυχιών του Χολαργού, φαίνεται πως θα το συνδέσει και με την ιστορική φανέλα που φορά αυτή τη στιγμή, σημειώνοντας πέρυσι 1.8 πόντους και 1.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ