24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θέλει να «επαναπατρίσει» Τόζιο και Μπρόζο το Ανατόλια

Το Ανατόλια μπορεί να χάνει βασικά μέρη του περσινού του ρόστερ, με το οποίο πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του, αλλά έχει θέσει ψηλά τον πήχη, και ενδέχεται να τους αντικαταστήσει με τουλάχιστον ισάξιους αθλητές.

Έτσι, μπορεί οι Σωτήρης Καραποστόλου και Αλέξανδρος Σταματόγιαννης να οδεύουν προς την Καβάλα, και ο Φίλιππος Συμεωνίδης να επιστρέφει στις Σέρρες για τον Πανσερραϊκό, αλλά ο Πέτρος Γκαϊτατζής έχει βάλει ως στόχο τους Γιάννη Τόζιο και Γιώργο Μπρόζο, που πραγματοποίησαν πολύ καλό πρωτάθλημα στην περσινή Α2.

O 28χρονος Θεσσαλονικιός σέντερ, Γιάννης Τόζιος, αποτελεί έναν από τους ευσεβής πόθους, με το Ανατόλια να θέλει να τον επιστρέψει στην οικογένεια της, μετά την περίοδο 2014-2015. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά, με τον Τόζιο να κάνει άλματα προόδου, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν στον Δούκα, όπου σε 30 παιχνίδια είχε 12 πόντους, 9,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 1,2 κοψίματα και σχεδόν 31 λεπτά συμμετοχής.

Ο 32χρονος φόργουορντ, Γιώργος Μπρόζος, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, ενδέχεται να επιστρέψει στο Ανατόλια, στο οποίο αγωνίστηκε την σεζόν 2011-2012. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος αθλητής βρέθηκε στην Καστοριά, όπου είχε 8,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ, σε 29 παιχνίδια.

Αν το Ανατόλια καταφέρει να τους αποκτήσει, τότε σίγουρα θα βάλει στο δυναμικό της δυο αθλητές, που είναι ικανού να κάνουν την διαφορά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ