23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Θέλει να δώσει τέλος στο «μαύρο» σερί

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του Άρη χάνεται στις 17 Δεκεμβρίου όταν επιβλήθηκε του Απόλλωνα στην Πάτρα. Έκτοτε μετράει έξι συνεχόμενες ήττες ως φιλοξενούμενος στην Basket League, σερί το οποίο φιλοδοξεί να σταματήσει αύριο (25/3, 17:00) αντιμετωπίζοντας την Κύμη.

 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια κίνηση για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην περιφέρεια της ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ είναι υγιείς και διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη σημερινή, τελευταία προπόνηση της.

 

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε σχετικά: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κύμη, απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία έκανε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της και παρουσιάζεται βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες. Για τον αντίπαλό μας το αυριανό είναι ένα ματς επιβίωσης, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο».

 

Σχετικά με αυτά που θα πρέπει να κάνει αύριο ο Άρης, ο τεχνικός του τόνισε: «Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα βήμα προς την κατάληψη της τέταρτης θέσης και το αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ. Για να την κατακτήσουμε, πρέπει να εμφανίσουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα με τον Κολοσσό και να ξεχάσουμε την εικόνα των πρώτων 28 λεπτών. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε αποτελεσματικοί στα ριμπάουντ και το μακρινό σουτ, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ