23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θέλει Λυκογιάννη ο Πρωτέας, αλλά…

Ο Πρωτέας Βούλας έχει κάνει σημαντικές κινήσεις, που δείχνουν... πρωταθλητισμό, επιθυμώντας και την απόκτηση του Χριστόφορου Λυκογιάννη, σε μια υπόθεση που έχει όμως δυσκολίες.

Βήματα... προς την κορυφή θέλει να κάνει ο Πρωτέας Βούλας και μοιάζει αποφασισμένος να το πετύχει. Η ομάδα των Νοτίων προαστίων, που έχει ήδη φέρει στις τάξεις της τους Παπαπέτρου, Δενδρινό, Πετς και Σκουλούδη, μαζί με μια σειρά παικτών με λαμπρό μέλλον μπροστά τους, θέλει να προχωρήσει στην επόμενη μεγάλη κίνηση, έχοντας ξεχωρίσει τον Χριστόφορο Λυκογιάννη.

Ο 35χρονος φόργουορντ, που αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο Μαρούσι, μετρώντας 11.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά αγώνα στην Α2, είναι η έμπειρη λύση που θέλει στο ρόστερ του ο Περικλής Ταυρόπουλος, που θα «δέσει» την περιφερειακή του γραμμή. Ο πολύπειρος «άσος» γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να παίρνεις ανόδους, έχοντας πανηγυρίσει τέτοιες με τον Φάρο Κερατσινίου, το Περιστέρι και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, με τον Έλληνα τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί ξα οδηγήσει εκεί τον Πρωτέα.

Στην υπόθεση αυτή, όμως, η κατάσταση δεν είναι τόσο εύκολη. Την ίδια ώρα, ο Μανδραϊκός διεκδικεί την απόκτηση του Λυκογιάννη και υπάρχουν δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο Πρωτέας, όμως, συνεχίζει να «κυνηγά» την υπόθεση και ευελπιστεί στο να ακούσει το «ναι» από την πλευρά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ