16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θέλει Κίνα μέσω Άγκυρας η Iσπανία

Τους δώδεκα παίκτες, που θα επιχειρήσουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η Ισπανία απέχει μόλις μία νίκη από το να εξασφαλίσει την παρουσία της στο μεγάλο «ραντεβού» του επόμενου καλοκαιριού (31 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου) και θα προσπαθήσει να την πετύχει στην «Ankara Arena», στην πρεμιέρα της την Πέμπτη (29/11, 18.00) στο πέμπτο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός «έκοψε» τέσσερις παίκτες από την αποστολή, που ταξίδεψε για την τουρκική πρωτεύουσα, τους Έντγκαρ Βιθέντο (Εστουδιάντες), Τσάβι Λόπεζ-Αρόστεγι (Μπανταλόνα), Τζόναθαν Μπαρέιρο (Σαραγόσα) και Μαρκ Γκαρσία (Φουενλαμπράδα).

Οι Ίβηρες αφίχθησαν την Τετάρτη (28/11) στην Άγκυρα και το βράδυ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνησή τους στο κλειστό, που θα φιλοξενηθεί το ματς με την Τουρκία. Οι δώδεκα παίκτες, που απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι Αλμπέρτο Αμπάλντε (Βαλένθια), Πάμπλο Αγκιλάρ (Ρέτζιο Εμίλια), Βίκτορ Αρτεάγκα (Εστουδιάντες), Χαβιέ Μπεϊράν (Τενερίφη), Ντάριο Μπριζουέλα (Εστουδιάντες), Κίνο Κόλομ (Μπαχτσεσεχίρ), Χάιμε Φερνάντεθ (Μάλαγα), Σέρχι Γκαρσία (Βαλένθια), Νάτσο Γιόβετ (Ομπραντόιρο), Σεμπάς Σάιζ (Τενερίφη), Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ (Τενερίφη) και Φραν Βάσκεθ (Σαραγόσα).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ