25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θέαμα από τέσσερις ηπείρους (vids)

Ο Πολ Μπιλίνγκα, για το εντυπωσιακό κόψιμό του στον Άντας Γιουσκεβίτσιους, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βίντεο με τις πέντε θεαματικότερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν την Πέμπτη (29/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στην Ευρωπαϊκή Ζώνη.

Θέση στο Top 5 έχουν και η Εθνική Λιθουανίας με τους παίκτες της να συνδυάζονται άψογα στην Μπρέσια και το Γιόνας Ματσιούλις να καρφώνει με άνεση στο ιταλικό καλάθι, ο Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ (Ισπανία), ο Σεμίχ Ερντέν (Τουρκία) και ο Βιάτσεσλαβ Μπομπρόφ (Ουκρανία).

https://www.youtube.com/watch?v=m8uQODYU3m4

Στην Αμερικανική Ζώνη, ο Ακίλ Μίτσελ της Εθνικής Παναμά φιγουράρει στην κορυφή του βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/11), με τον Αργεντινό Νίκολας Μπρουσίνο να έχει διπλή παρουσία και τους Ουρουγουανούς Ματίας Καλφάνι και Γκουστάβο Μπαρέρα να συμπληρώνουν το Top 5.

https://www.youtube.com/watch?v=4IW8hY-8tm8

Στη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας, στην πρεμιέρα του πέμπτου «παραθύρου» (29/11), ξεχώρισαν οι Ρα Γκούνα (Ν. Κορέα), Γι Γιανλιάν (Κίνα), Τομ Αμπερκρόμπι (Ν. Ζηλανδία), Σεμπούχ Καραντιγιάν (Συρία) και Ατέρ Μάτζοκ (Λίβανος).

https://www.youtube.com/watch?v=JGBFQ3QK68Y



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ