23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θάντερ: Ο Ποκουσέφσκι δεν έφθασε κόντρα στους Νάγκετς (vids)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά δεν κατάφερε να τους οδηγήσει στη νίκη απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς.

Οι «βροντές» ηττήθηκαν με 113-107 από τους «σβόλους» στο «BOK Center» της Τάλσα, σε φιλικό που κρίθηκε στην παράταση. Ο Μάρκους Χάουαρντ με δύο διαδοχικά τρίποντα ισοφάρισε σε 102-102, με τους Νάγκετς να είναι πιο ψύχραιμοι στο έξτρα πεντάλεπτο και να φθάνουν στην άτυπη επικράτηση.

https://www.youtube.com/watch?v=OLOqPpyWkBc

Ο 19χρονος φόργουορντ τελείωσε με 22π. και οκτώ ριμπάουντ, με τον Τάι Τζερόμ να έχει 16π. και εφτά ασίστ, το Μάικ Μουσκάλα 14π. και τον Τζος Γκίντεϊ 13π., εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Επίσης, ο Τέο Μαλεντόν είχε 11π., εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και ο Γκάμπριελ Ντεκ 9π. και έντεκα ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=H5u7piGZwlE

Οι «σβόλοι» είδαν τα αστέρια τους να ξεκουράζονται, με το Χάουαρντ να «σταματάει» στους 31π. και τα πέντε ριμπάουντ, τον Ουίλ Μπάρτον στους 14π. και τον Μπόουνς Χάιλαντ στους 13π. και τις εφτά ασίστ. Ο Μπολ Μπολ ήταν «διπλός» με 12π. και ισάριθμα ριμπάουντ και άλλους 12π. είχε ο Βλάτκο Τσάντσαρ.

https://www.youtube.com/watch?v=biGoYkZAGOw

https://www.youtube.com/watch?v=CStqkG0b_C0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ