27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Η USA Basketball απέρριψε τον Καρμέλο Άντονι!

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Καρμέλο Άντονι ο οποίος είδε και την USA Basketball να τον απορρίπτει.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ μετά το πλήρως αποτυχημένο πέρασμά του από τους Χιούστον Ρόκετς την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν λίγο καιρό κατέθεσε αίτημα στην USA Basketball προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες του συνόλου του Γκρεγκ Πόποβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9).

Άλλωστε ο «Μέλο» είναι από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2008, 2012, 2016) κι ένα χάλκινο (2004).

Παρ' όλα αυτά όπως αποκάλυψε ο Τζέρι Κολάντζελο στο Sports Illustrated το αίτημα του Άντονι για συμμετοχή δεν έχει αποδεκτό και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Αγαπώ τον Καρμέλο. Είχε τεράστια συνεισφορά τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης σε διεθνές επίπεδο, όμως στη φάση που είμαστε, ενδεχόμενη προσθήκη του στην προετοιμασία ίσως να μας αποσπούσε την προσοχή. Κατανοώ τον λόγο που έκανε το συγκεκριμένο αίτημα. Προσπαθεί να κάνει restart αλλά νομίζω πως πρέπει να το κάνει στο ΝΒΑ».

Ο άλλοτε σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς και των Νιου Γιορκ Νικς βρίσκεται σε κρίσιμο «σταυροδρόμι» κι εφόσον δεν δεχτεί καμία πρόταση ενδέχεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, χωρίς τη λάμψη που είχε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ