24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η… Greek Freak, Έλενα (pics, vid)

Η Έλενα Τσινέκε έκανε ρεκόρ καριέρας και οδήγησε σταθερά την ομάδα της ως τη νίκη. Το South Florida επικράτησε 66-48 του Wichita State με την Ελληνίδα γκαρντ να σημειώνει 31 πόντους.

Το προηγούμενο ρεκόρ της Τσινέκε ήταν 25 πόντοι, ενώ καμία αθλήτρια του USF δεν είχε περάσει το φράγμα των 30 από το 2018. Έφτασε στους 31 πόντους με 11/16 σουτ εντός πεδιάς με 5/8 τρίποντα σε 26’ και ακόμη δύο ριμπάουντ και μία ασίστ.

Η νίκη αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη για το USF, το οποίο στην ιστοσελίδα του και στα social media έχει και αρκετές ελληνικές αναφορές. Στον πρόλογο γίνεται ιδιαίτερα αναφορά στην ιδιαίτερη μέρα για την Ελλάδα (6/1) με τα Φώτα, ενώ στα social media αυτό που κυριαρχεί είναι το “Greek Freak” στη... θηλυκή του εκδοχή βέβαια. Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εύκολο από εκεί και πέρα να βρει και τη δική του θέση.

Επόμενη αναμέτρηση για το USF και την Έλενα Τσινέκε με το Χιούστον στις 9 Ιανουαρίου. Να υπενθυμίσουμε πως αγώνες τόσο του Σαν Φραντσίσκο της Ιωάννας Κριμίλη, όσο και του Κάνσας της Ιωάννας Χατζηλεοντή, αλλά και του Πίτσμπουργκ της Σίνθιας Εζέτζα, έχουν αναβληθεί εξαιτίας του κορονοϊού από την αρχή της χρονιάς. Το Σαν Φραντσίσκο αντιμετωπίζει το Pacific σήμερα (στο γήπεδο «Άλεξ Σπανός», που φέρει το όνομα του Έλληνα ομογενή που ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας NFL, Los Angeles Chargers).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ