24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Eurobank πάντα δίπλα στην Εθνική Ανδρών (pic+vid)

Ενας από τους πιο πιστούς «οπαδούς» και συμπαραστάτες των Εθνικών ομάδων μπάσκετ είναι η Eurobank. Επί δύο δεκαετίες, από το 2001, η τράπεζα είναι ο βασικός χορηγός τους και η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ξεπεράσει κατά πολύ την αυστηρά επαγγελματική.

Η ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα φυσικά με τους υγειονομικούς περιορισμούς δεν επέτρεψε φέτος μαζικό... αποχαιρετισμό της Εθνικής, εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά και της προσπάθειας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες, αφού το τουρνουά «Ακρόπολις - Eurobank» που είναι το πιο παλιό και γνωστό στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε φέτος με άδειες κερκίδες.. Εστω κι έτσι όμως, ο στενός συνεργάτης των Εθνικών ομάδων δε θα μπορούσε να λείψει και ο τρόπος βρέθηκε.

Η σελίδα της Eurobank στο facebook που είναι αφιερωμένη στις Εθνικές ομάδες έδωσε την ευκαιρία στους σχεδόν 140.000 ακολούθους να στείλουν της ευχές τους στα μέλη της ομάδας. Ο τρόπος που το έκαναν ήταν συμβολικός και πολύ διαφορετικός από τα συνηθισμένα.

Οι ευχές αποτυπώθηκαν χειρόγραφα (με τη βοήθεια ειδικού typography/lettering designer) σε μια φανέλα και αυτή παραδόθηκε στην ομάδα και στα χέρια του Ρικ Πιτίνο.

Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων θα συνεχίζεται η ψηφιακή συλλογή ευχών και στήριξης της προσπάθειας της ομάδας, δημιουργώντας digital εμφανίσεις όπου οι χρήστες θα μπορούν να βρουν τις μοναδικές (επιλεγμένες) τους ευχές.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ