14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ώρα των αποφάσεων για την Ευρωλίγκα

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάληξη της Ευρωλίγκας, αλλά και του Eurocup, της σεζόν 2019-20 έχει αρχίσει. Σε λιγότερο από μία ώρα (στις 12 το μεσημέρι), οι 11 ομάδες με τα εγγυημένα συμβόλαια στην Ευρωλίγκα θα έχουν τηλεδιάσκεψη προκειμένου να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις και για τις δύο διοργανώσεις.

Το δι8αμορφωμένο σκηνικό και η διαδικασία αναλύθηκε λεπτομερώς χθες από το Basketa.gr και πλέον μένει να φανεί αν η επίσημη αντίθεση των παικτών για την συνέχιση της σεζόν είναι ο προάγγελος των εξελίξεων και το επιχείρημα της ακύρωσης ή, αν παρά την επιθυμία τους, οι σύλλογοι αποφασίσουν να κλείσουν την σεζόν στο γήπεδο.

Υπάρχει μια σειρά θεμάτων που πρέπει να διερευνηθεί, με βασικό φυσικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να συνταχθούν και τηρηθούν για τόσο μαζική μετακίνηση σε έναν τόπο και την τέλεση αγώνων.

Οι 11 ομάδες με το εγγυημένο συμβόλαιο που θα ψηφίσουν για την τελική απόφαση είναι οι δύο ελληνικές και ακόμα  η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο και η Ζάλγκιρις Κάουνας

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ