22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ώρα για το πιο δυνατό χειροκρότημα στο Περιστέρι

Γεμάτο περιμένουν το «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι, στον πρώτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29/05, 19.00).

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων επιστρέφει στα ημιτελικά της Basket League ύστερα από δεκαέξι χρόνια και θα τεθεί αντιμέτωπο με τους «πρασίνους» έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Η προπώληση των εισιτήριων έχει ήδη ξεκινήσει, αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό του Περιστερίου, τα οποία θα είναι ανοιχτά -έως και ανήμερα του αγώνα- από τις 12.00 έως τις 20.00.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣΠ Γιώργος Πανταζόπουλος, από την πλευρά του, κάλεσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο «Ανδρέας Παπανδρέου»: «Έπειτα από διαδοχικές υπερβάσεις που τις πετύχαμε όλοι μαζί, με κόπο και ιδρώτα, οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι ακριβώς αυτό: η ανταμοιβή, η απόλαυση των κόπων μας! Επιστρέψαμε στην Α1 και σε λιγότερο από ένα χρόνο επιστρέψαμε και στην Ευρώπη! Βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, είδαμε την ομάδα όχι απλά να πετυχαίνει τους στόχους της αλλά πολλές φορές να ξεπερνάει τις προσδοκίες όλων μας…

Τώρα, θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας για να αναμετρηθούμε με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό και να παλέψουμε για το καλύτερο! Τώρα, σας θέλουμε όλους κοντά μας για να χειροκροτήσουμε τον κόουτς Πεδουλάκη και τους παίκτες μας, να επιβραβεύσουμε όσους πάλεψαν για να φτάσει το Περιστέρι τόσο ψηλά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Τώρα είναι η ώρα για το πιο δυνατό χειροκρότημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ