25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η «χυλόπιτα» του Πάνγκος στην Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει εναγωνίως τρόπο να ενισχύσει την περιφέρεια της, αλλά ο Κέβιν Πάνγκος προς το παρόν δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τη Ζαλγκίρις, αρνούμενος το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα των Καταλανών.

Ο Κέβιν Πάνγκος βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κάουνας, όντας παίκτης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις, με τον Λιθουανό τεχνικό να βλέπει την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι του 2015 να πιάνει τόπο. Ο Καναδοσλοβένος πλέι μέικερ είναι από τους κορυφαίους στην φετινή εξαιρετική πορεία των πρωταθλητών Λιθουανίας στην Ευρωλίγκα, σημειώνοντας έως τώρα κατά μέσο όρο 11.9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 2.6 λάθη, κάτι που θα δικαιολογούσε ενδεχόμενο ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων.

Στην πραγματικότητα, ένας εξ αυτών όντως ενδιαφέρθηκε έντονα και πρόκειται για την Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» ζουν μία δεύτερη συνεχόμενη «εφιαλτική» χρονιά στην Ευρωλίγκα και αναζητούν οπωσδήποτε τρόπο ενίσχυσης, με την περιφερειακή τους γραμμή να έχει προτεραιότητα. Πλησίασαν, λοιπόν, τον Πάνγκος, αλλά εκείνος αρνήθηκε το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Καταλονία μεσούσης της σεζόν, επιλέγοντας να παραμείνει στη Ζαλγκίρις.

Οι ιθύνοντες της «Μπάρτσα» δε μοιάζουν διαθέσιμοι, μετά από αυτή την άρνηση, να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τη Ζαλγκίρις άμεσα και, σύμφωνα με το encestando.es, είναι πιθανό να ξεκινήσουν πάλι τη διαδικασία απόκτησης του Πάνγκος το προσεχές καλοκαίρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ