27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Η (χαμένη) πτήση που εκνεύρισε τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ καθυστέρησε να επιστρέψει στο Ισραήλ, μετά την εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Εφές Αναντόλου, και οι άνθρωποί της «βράζουν» με την «Turkish Airlines».

Δεν της έφθανε η ήττα από τους Τούρκους στο «Σινάν Ερντέμ», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, η «ομάδα του λαού» έχασε πέντε ώρες στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η άφιξή της στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καθυστέρησε να αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη και υπεύθυνη είναι η αεροπορική εταιρία -που είναι και ο κύριος χορηγός της Ευρωλίγκας- και όχι τα μέλη του. Οι Ισραηλινοί, μάλιστα, φέρονται έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον της «Turkish Airlines», αν και δεν έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, παρά μόνο σε… διαρροές των σκέψεών τους προς τον Τύπο.

Το κακό ξεκίνησε όταν έχασαν την προγραμματισμένη πτήση τους για το Τελ Αβίβ, την Τετάρτη (21/11). Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από τη χώρα, η αποστολή μετέβη έγκαιρα στο αεροδρόμιο αλλά δεν μπήκε στο αεροπλάνο, καθώς ο πιλότος είχε ήδη κλείσει τις πόρτες και η πτήση ήταν έτοιμη προς αναχώρηση. Κατά συνέπεια, αντί η ομάδα να «πετάξει» στις 13.15 το έκανε πέντε ώρες αργότερα, με την επόμενη πτήση που ήταν στις 18.15, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η απογευματινή προπόνηση, όπως και η Media Day, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (22/11, 21.05) με τη Φενέρμπαχτσε στη «Menora Mivtachim Arena».

Ο τουρκικός εθνικός αερομεταφορέας, από την πλευρά του, υποστηρίζει πως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχασε το εισιτήριό του, εξ ου και υπήρξε καθυστέρηση στην επιβίβαση της αποστολής, καθώς έπρεπε να του εκδοθεί καινούριο. Οι Ισραηλινοί αρνούνται πως συνέβη κάτι τέτοιο και ρίχνουν την αποκλειστική ευθύνη στην «Turkish Airlines» και τον πιλότο της, ο οποίος… βιάστηκε να φύγει πριν μπουν στο αεροπλάνο όλοι οι επιβάτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ