22.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η Χίμκι το μοναδικό «διπλό» και την πρόκριση (vids)

Η Χίμκι ήταν η μοναδική ομάδα που πανηγύρισε εκτός έδρας στην 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την πρόκρισή της και μαθηματικά στα πλέι οφ. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας (21/3), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός πάλεψαν πολύ σκληρά, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει τελικά το ροζ φύλλο αγώνα με 89-81 και να εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, η Χίμκι ξέσπασε στο τέλος κι έκαμψε την αντίσταση της Αναντολού Εφές εκτός έδρας με 85-73. Με αυτό το ροζ φύλλο το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα εξασφάλισε την πρόκρισή του και πλέον ενδιαφέρεται μόνο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Πολύ σημαντική νίκη στη Βιτόρια για την Μπασκόνια η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπάμπεργκ και τη διέλυσε με 103-79. Πλέον το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνεθ έχει προβάδισμα μίας νίκης από τη Μακάμπι, αλλά υπερτερεί και στην ισοβαθμία. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, σ' ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι που οι δύο ομάδες το πάλεψαν μόνο για το πρεστίζ τους, η Μάλαγα έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση της Μπαρτσελόνα με 95-91. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία μετά από 27 αγωνιστικές ΕΔΩ.

Δείτε την επόμενη αγωνιστική ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ