21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Χίμκι “κατάπιε” την Βιλερμπάν και φουλάρει για την πρόκριση (vid)

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη τη Χίμκι, με 108-79 εντός έδρας επί της Βιλερμπάν όχι μόνο την κράτησε σε τροχιά πρόκρισης κάνοντας το ρεκόρ της 12-14, αλλά συνοδεύτηκε και από εμφάνιση που έδειξε ότι οι Μοσχοβίτες έχουν ξαναβρεί καλό αγωνιστικό ρυθμό στην κρίσιμη τελική ευθεία.

Η Βιλερμπάν έμεινε στις εννέα νίκες και ρεαλιστικά χωρίς ελπίδες πρόκρισης, κυρίως όμως δείχνει να τα έχει παρατήσει και να μην θυμίζει την σκληρή ομάδα του πρώτου μισού της διοργάνωσης.

Για την Χίμκι που είχε προηγηθεί με 23-8 στο 5' δείχνοντας τις διαθέσεις της και είχε σκοράρει 65 πόντους στο ημίχρονο, (65-42) το καλό είναι ότι έδειξε να έχουν βρεθεί ρόλοι και να μην τα περιμένει όλα από τον Σβεντ, ο οποίος ήταν και πάλι απολαυστικός με 24 πόντους και 13 ασίστ! Τίμα στην αρχή, Γερέμπκο στην συνέχεια και ο Μπούκερ ανά τακτά χρονκά διαστήματα έδειξαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστούν και να απειλούν από πολλές μεριές τους αντιπάλους τους.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ: Το ρόστερ της Χίμκι είναι ζηλευτό, η απόδοσή του όμως μέχρι σήμερα σπάνια ήταν. Τα τελευταία δείγματα πλουραλισμού δικαιολογούν αισιοδοξία και σήμερα ήταν μια πεντάδα παικτών με διψήφια παραγωγικότητα και πολλοί περισσότεροι με ουσιαστική συνεισφορά σε διάφορους τομείς.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η παραδοσιακά αφελής και απρόσεκτη Χίμκι, σε ένα παιχνίδι που άνοιξε τον ρυθμό και που το σκορ της έδινε και δικαίωμα χαλάρωσης, τελείωσε μόλις με 8 λάθη, δείχνοντας μια... ασυνήθιστη για την ίδια σοβαρότητα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ