20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Χίμκι δεν… αστειεύεται και στοχεύει ψηλά με νέο «μπαμ»

Μεγάλα ποσά, σημαντικές κινήσεις και μία Χίμκι έτοιμη για να παλέψει να μπει στην οκτάδα της νέας Ευρωλίγκας.

Ο σπουδαιότερος μεταγραφικός στόχος της ομάδας από τα περίχωρα της Μόσχας είναι ο επαναπατρισμός του Τιμοφέι Μοζγκόφ ο οποίος θα πληρώνεται για τρία χρόνια από τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε κλαμπ της αρεσκείας του. Ο Ρώσος σέντερ μπορεί να μην έγινε ποτέ κορυφαίος ψηλός στο ΝΒΑ, αλλά είναι δεδομένο ότι στην Ευρώπη μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Παρ' όλα αυτά οι φιναλίστ της VTB League κάνουν κι άλλες κινήσεις για την ενίσχυσή τους. Μία από αυτές είναι και η διαφαινόμενη απόκτηση του Ντάιρις Μπέρτανς.

Ο Λετονός γκαρντ φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς πέρσι με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο ήταν ο πρώτος σε ποσοστά στα τρίποντα στη διοργάνωση μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Τότε βαδίζοντας στα χνάρια του αδερφού του μετακόμισε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για λογαριασμό των Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης. Το πέρασμά του ήταν σύντομο και αποτυχημένο καθώς έπαιξε μόλις σε δώδεκα αγώνες.

Πλέον γυρνάει στην Ευρώπη για τη Χίμκι, με τους Ρώσους να διαθέτουν ήδη τρεις σπουδαίος «φονιάδες» από το τρίποντο. Τον Σβεντ, τον Τίμα και τον Μπέρτανς, ενώ ικανός στο μακρινό σουτ είναι και ο Καράσεφ.

Με αυτές τις κινήσεις είναι πασιφανές ότι ο ρώσικος σύλλογος δεν θέλει να περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου στη διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ