21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η Χίμκι ήταν η εξαίρεση, «λύγισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός (vids)

Τρεις νίκες από τους γηπεδούχους και μία από φιλοξενούμενο σημειώθηκε στην πρώτη μέρα της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο παιχνίδι που είχε ελληνικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ μέσα στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο φινάλε όμως έφυγε ηττημένος με 65-64 και πλέον έφτασε τις τρεις σερί αποτυχίες. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Αναντολού Εφές έμεινε σε τροχιά τετράδας καθώς έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Γκραν Κανάρια με 93-74, φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλο «διπλό» για τη Χίμκι μέσα στην έδρα της Μπουντούτσνοστ σ' ένα παιχνίδι που οι άμυνες δεν είχαν ιδιαίτερη όρεξη... Το τελικό 98-90 διατηρεί ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες των Ρώσων για πρόκριση στα πλέι οφ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η Ζαλγκίρις έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο τέλος οι Καταλανοί ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν και με το 78-72 ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω τους τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (8/2), ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα της Φενέρ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπασκόνια θα παίξει εντός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου και η Αρμάνι θα υποδεχτεί την ουραγό Νταρουσάφακα.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τους αγώνες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ