16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ «σκότωσε» τον Δέδα (vid)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θύμισε....ΝΒΑ στο υψηλό σκορ η Χάποελ Ιερουσαλήμ δραπέτευσε από την έδρα της Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα με 115-112 και συνεχίζει το κυνήγι της πρώτης θέσης (15-4).

Σε έναν αγώνα όπου μίλησαν οι επιθέσεις και οι άμυνες είχαν ρόλο... κομπάρσου η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανέτρεψε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (62-51) και με ένα καυτό τρίτο δεκάλεπτο όπου σημείωσε 44 πόντους έκανε την απόλυτη ανατροπή (115-112).

Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Φόστερ, ο οποίος σημείωσε 37 πόντους, λίγο έλειψαν να κλέψουν τη νίκη όμως οι Τζέικομπ Μπράουν (27π.) και Τζέιμς Φελντέιν (24π.) είχαν διαφορετική άποψη.

Με αυτή την ήττα η Χάποελ Χολόν έπεσε στο ρεκόρ 11-9 και έχασε την ευκαιρία να ροκανίσει την διαφορά από τη δεύτερη θέση. Η αποβολή του Σέλβιν Μακ επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης δεν επηρέασε την ομάδα του Όντεντ Κάτας όπου μέχρι εκείνο το σημείο είχε πετύχει 13 πόντους.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρχε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων στις κερκίδες και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ