22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Χάποελ “βλέπει” φάιναλ φορ

Το Περιστέρι έπεσε πάνω σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ παίζει από πέρυσι στο Basketball Champions League με στόχο να το κατακτήσει, γι' αυτό επενδύει ανάλογα. Πέρυσι δεν κατάφερε καν να φτάσει στο φάιναλ φορ, καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Τενερίφε.

Φέτος έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις της, καθώς μάλιστα φιλοδοξεί όχι μόνο να φτάσει στο φάιναλ φορ, αλλά και να το διοργανώσει κιόλας. Τερμάτισε καθαρά πρώτη στον Β' όμιλο της κανονικής περιόδου με 11 νίκες σε 14 αγώνες έχοντας παίξει δύο φορές με την ΑΕΚ. Στο Ισραήλ νίκησε με 85-78, αλλά στο ΟΑΚΑ έχασε με 91-78.

Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Μακάμπι με ρεκόρ 14-4, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε Κυπελλούχος κερδίζοντας στον τελικό την Ιρόνι Ναχαρίγια με 92-89.

Και φέτος ο κόουτς Όντεντ Κάτας έχει στα χέρια του ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ένα ρόστερ που ενισχύθηκε στην πορεία με την απόκτηση του Σέλβιν Μακ από το Μιλάνο (13π.) και του Τζον Χόλαντ (15,2π.), που αντικατέστησε τον Τρεντ Λόκετ. Η παρουσία επίσης των Τζέιμς Φελντέιν (15π.), Ταμίρ Μπλατ (7,4π. και 4,9ασ.) και Τζεϊκόβαν Μπράουν (13,6π.) συνθέτει μια πολύ δυνατή περιφερειακή γραμμή, ενώ κάτω από τα καλάθια οι Τασόν Τόμας (15,8π. και 6ρ.) και Σουλεϊμάν Μπράιμοχ (12,1π. και 4,9ρ.) κάνουν πολλή και καλή δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΠΟΕΛ ΣΤΟ BCL ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ