17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Φενέρμπαχτσε θέλει «Σάρας», εκείνος κοιτάει προς Βαρκελώνη

Η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβγαλε τη Φενέρμπαχτσε στην αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να φιγουράρει πρώτο στη σχετική λίστα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν πως ο 44χρονος προπονητής θα παραμείνει στη Ζαλγκίρις Κάουνας, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει πλέον. Σύμφωνα με το Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας ο συμπατριώτης του τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το τουρκικό συγκρότημα, για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, παίρνοντας τη θέση του Σέρβου κόουτς. Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ουφούκ Σαρίτσα.

Ο «Σάρας», ωστόσο, δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του κι αυτό γιατί εάν η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν ο προπονητής της, Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο Λιθουανός φέρεται να είναι διατεθειμένος να περιμένει την ολοκλήρωση της ACB, για να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει ξανά κάτοικος Βαρκελώνης. Θυμίζουμε πως είχε υπάρξει παίκτης των «μπλαουγκράνα» τις περιόδους 2000-2003 και 2012-2013.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις Κάουνας είναι πλέον περισσότερες από ποτέ, σύμφωνα πάντα με το συμπατριώτη του δημοσιογράφο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ