20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η φάση της.. οργής για Προμηθέα (vid)

Στον Προμηθέα  η ήττα από τον Κολοσσό στην Ρόδο συνοδεύτηκε από οργή για τις αποφάσεις των διαιτητών σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά υπάρχει μία φάση, καθοριστική, που αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Με το σκορ στο 71-70 και 38 δευτερόλεπτα να απομένουν για την λήξη, ο Κολοσσός επιχειρεί την επαναφορά από την τελική γραμμή και ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ο παίκτης που αποτελεί το πρώτο εμπόδιο. Ο Γιώργος Πουρσανίδης είναι ο διαιτητής που του κάνει νόημα να προσέχει την νοητή γραμμή, ο Αγραβάνης χοροπηδάει για να περιορίσει το οπτικό πεδίο του αντιπάλου, η πρώτη πάσα γίνεται και χτυπάει στο πόδι του Αγραβάνη και ο Πουρσανίδης δίνει τεχνική ποινή. Στις διαμαρτυρίες των παικτών του Προμηθέα, ο διαιτητής του απαντάει (και με κίνηση που φαίνεται στην εικόνα) ότι την έδωσε επειδή η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αγραβάνη που είναι εντός ορίων αγωνιστικού χώρου και όχι επειδή πέρασε την γραμμή που θα την δικαιολογούσε. 

Με τον Αγραβάνη να μην έχει περάσει ούτε με το πόδι την γραμμή και την μπάλα να χτυπάει πάνω του, ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει επανάληψη, με τους Πατρινούς να απορούν  για το ότι τέτοιο λάθος το έκανε ο διεθνής και πολύ έμπειρος Γιώργος Πουρσανίδης, χωρίς να... υποτιμούν τα πολλά άλλα λάθη που καταλόγισαν στην τριάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτό ήταν σε φάση που έκρινε το ματς.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε την φάση από την αρχή της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ