18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η υπόσχεση του Λεμπρόν και το μήνυμα στη μητέρα του (vids)

To ’πε και το ’κανε ο Λεμπρόν Τζέιμς, έφερε τον τίτλο στους Λος Άντζελες Λέικερς ύστερα από δέκα χρόνια, με τον ίδιο να κατακτάει το τέταρτο πρωτάθλημά του στο ΝΒΑ.

«Σημαίνει πολλά αυτό που πετύχαμε. Είπα στην Τζίνι Μπας όταν ήρθα ότι θα φέρουμε ξανά το σύλλογο στη θέση που του αξίζει. Ο παππούς της το έκανε για πολλά χρόνια και μετά ανέλαβε αυτή τα "ηνία". Για εμένα το να είμαι μέλος αυτού του ιστορικού οργανισμού είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους συμπαίκτες μου, το σύλλογο, τους προπονητές, τους γυμναστές και όλους όσοι είναι εδώ», ανέφερε αρχικά ο «βασιλιάς»

Όπως εξήγησε, στη συνέχεια: «Απλώς θέλουμε το σεβασμό που μας αξίζει. Ο Ρομπ (Πελίνκα, τζένεραλ μάνατζερ των «λιμνανθρώπων») θέλει το σεβασμό που του αξίζει. Ο Φρανκ (Βόγκελ, προπονητής) θέλει το σεβασμό που του αξίζει. Ο σύλλογος θέλει το σεβασμό που του αξίζει. Οι φίλοι των Λέικερς θέλουν το σεβασμό που τους αξίζει. Κι εγώ θέλω τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει».

Ο 35άχρονος φόργουορντ των Καλιφορνέζων, απαλλαγμένος πλέον από την πίεση της κατάκτησης του τίτλου, έστειλε μήνυμα και στη μητέρα του. «Ύστερα από όλα αυτά που πέρασες και είδα όσο μεγάλωνα, δεν υπάρχει τίποτα να με σταματήσει. Όλα αυτά εδώ δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έχεις περάσει. Ο Θεός είναι σπουδαίος. Ελπίζω να συνεχίσω να σε κάνω υπερήφανη, μαμά», είπε προς την Γκλόρια Τζέιμς, η οποία τον γέννησε ενώ ήταν μόλις 16 ετών, στο Άκρον.

https://www.youtube.com/watch?v=XN0hdDJEmqg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ