16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η υπέροχη κίνηση του Μίτσελ (pic)

Μία σπουδαία πράξη έκανε ο Ντόνοβαν Μίτσελ σε κατάστημα της Apple, βοηθώντας έναν νεαρό με προβλήματα ανάπτυξης να επισκευάσει το κινητό του, με κάλυψη των εξόδων.

Μερικές φορές, είναι εξαιρετικά απλό να βοηθάμε το διπλανό μας, κάνοντάς τον παράλληλα τόσο χαρούμενο... Κάτι τέτοιο απέδειξε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος ακούγοντας την ιστορία ενός πελάτη που βρισκόταν επίσης σε ένα μαγαζί της Apple, αποφάσισε να τον βοηθήσει.

Ο νεαρός με προβλήματα στην ανάπτυξη, συγκεκριμένα, άκουσε από τους υπαλλήλους της Apple, ότι έπρεπε να πληρώσει, ώστε να επισκευαστεί το κινητό του τηλέφωνο. Το πρόβλημα για τον ίδιο, ήταν ότι δεν είχε τους απαραίτητους πόρους για να πληρώσει την επισκευή και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο «άσος» των Γιούτα Τζαζ.

Ο Μίτσελ, ακούγοντας την ιστορία αποφάσισε να προθυμοποιηθεί, λέγοντας πως θα κάλυπτε τα έξοδα της επισκευής. Μια απλή, όσο και αληθινά υπέροχη ανθρώπινη κίνηση από τον «αστέρα» των Τζαζ, με τον αδερφό του νεαρού πελάτη να τον ευχαριστεί με το δικό του τρόπο, μέσω Twitter.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ