25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η τύχη είναι με τον Θίοντορ (vid+pics)

Την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΑΕΚ μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησής της με τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η «Ένωση» επιβλήθηκε των νησιωτών στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κι εν συνεχεία ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του, το προσωπικό και μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, προεξέχοντας του Μάκη Αγγελόπουλου, βρέθηκαν στην αίθουσα VIP και «καλωσόρισαν» όλοι μαζί το 2019. Ο Τζόρνταν Θίοντορ, που λίγη ώρα πριν έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ήταν ο τυχερός καθώς κέρδισε το φλουρί.

Η ανακοίνωση: «Σε εορταστική ατμόσφαιρα η «Βασίλισσα» έκοψε σήμερα (χθες, 12/01) την πίτα της για το «καλωσόρισμα» του 2019. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο VIP Lounge στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου.

Την πίτα έκοψαν από κοινού οι Μάκης Αγγελόπουλος και Χάρης Κουτάς, μαζί με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Λούκα Μπάνκι. Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ., το στελεχιακό και υπαλληλικό προσωπικό της εταιρίας και βεβαίως τα μέλη του αγωνιστικού Τμήματος, προπονητές και παίκτες.

Το ένα από τα τρία φλουριά με χρηματικό αντίτιμο κέρδισε ο Τζόρνταν Θίοντορ, το «λαχνό» του οποίου τράβηξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ BC, κ. Κουτάς.

Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτη Μάντζο (Υπεύθυνος Εισιτηρίων) και Ελένη Κολώνα (Ταξιθέτρια). Πέντε εργαζόμενοι και εθελοντές της ΑΕΚ «κέρδισαν» έπειτα από κλήρωση δώρα-προσφορά χορηγών, συνεργατών και φίλων της «Ένωσης», ανάμεσα στα οποία πολυήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος».

 

Οι φωτογραφίες είναι από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=FVjWW-kyEm4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ