19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τρομακτική περιπέτεια του Αντονι Λι Jr (pic)

Με μια καθηλωτική αφήγηση μέσω διαδικτύου, ο Αντονι Λι Jr μοιράστηκε με τον κόσμο την τρομακτική εμπειρία που έζησε λόγω κορονοϊού. Ο αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχει παίξει στη χώρα μας με Πανιώνιο και Ρέθυμνο, αγωνίζεται τώρα στην Α2 Τουρκίας με την Μαμάκ και ένιωσε τον κόσμο να χάνεται στη διάρκεια ενός αγώνα την περασμένη εβδομάδα. 

Διαβάστε την συγκλονιστική του περιπέτεια όπως ο ίδιος την περιέγραψε:


«Το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης στη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ έζησα την πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Το σώμα μου άρχισε να "σβήνει" στη μέση του αγώνα. Καθώς έτρεχα πάνω - κάτω το γήπεδο, σε έναν αγώνα υψηλής έντασης, ένιωθα να μειώνεται η αναπονή μου και το στήθος μου άρχισε να χτυπάει τόσο γρήγορα, ώστε ειλικρινά ένιωσα ότι μπορεί να έφτανε στο τέλος η ζωή μου. Εν μέσω αγώνα δεν μπορούσα παρά να βγω έξω από το γήπεδο, να γονατίσω και να μεταφερθώ γρήγορα στο νοσοκομείο.
Τελικά διαπίστωσα ότι ανιχνεύτηκα θετικός στον Covid-19. Τώρα είμαι σε καραντίνα και παρότι είμαι ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάρρωσης θέλω απλά να πω σε όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού ότι είναι αληθινός. Προσωπικά, ποτέ δεν αμφισβήτησα την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση του πως μπορεί κάποιος να μολυνθεί και άλλοι όχι, αν είναι γύρω από τους ίδιους ανθρώπους.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για να αναρωτιέσαι τίποτα από όλα αυτά και απλά να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, για να προστατευτείς, ενώ ζητάς το έλεος και την εύνοια του Θεού, αν τυχόν το έχεις. Ήθελα να ξέρετε, ώστε να με έχετε στις προσευχές σας, γιατί οι προσευχές πιάνουν. Ο Ιησούς είναι ο θεραπευτής μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ