14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η τρομακτική εμπειρία του Λι με τον κορονοϊό (pic)

Ένας παίκτης που είναι γνωστός μας από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο και το Ρέθυμνο πρωταγωνίστησε σε μια δυσάρεστη γι' αυτόν εμπειρία. Αισθάνθηκε πολύ άσχημα στη διάρκεια ενός αγώνα με τη νυν ομάδα του την Yeni Mamak Spor Klubu, λιποθύμησε, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει εκεί πως είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Το δικό του μήνυμα μέσα από το instagram είχε να κάνει με τη γνωστοποίηση της περιπέτειάς του, αλλά και να αφυπνίσει αυτούς που δεν πιστεύουν, όπως τους αποκαλεί.

"Την περασμένη Τρίτη το βράδυ, στη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ βίωσε μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου. Το σώμα μου άρχισε να καταρρέει στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενώ έτρεχα πάνω κάτω σε ένα ματς υψηλής έντασης, άρχισα να νιώθω πως μου κόβεται η ανάσα και πως το στήθος μου χτυπούσε πολύ γρήγορα σε σημείο που ειλικρινά ένιωθα πως θα τελείωνε η ζωή μου. Στη μέση ενός "play" δεν μπορούσα παρά να βγω από το γήπεδο, πέφτοντας στα γόνατά μου και τελικά να λιποθυμήσω. Με πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο.

ΧΘες ανακάλυψα πως ήμουν θετικός στον Covid19. Τώρα είμαι σε καραντίνα και παρά το ότι βρίσκομαι στα αρχικά στάδια ανάκαμψης θέλω να πω σε αυτούς που δεν πιστεύουν πως είναι αληθινό. Προσωπικά δεν αμφέβαλλα ποτέ για τη σοβαρότητα της κατάσετασης αυτής , αλλά αναρωτήθηκα πολλές φορές πως θα μπορούσε κάποιος να κολλήσει αν βρίσκεται συνεχώς με τα ίδια άτομα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείς κάτι από αυτά και απλά πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορείς για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, ζητώντας από το Θεό το έλεός του και τη χάρη του αν τύχει να κολλήσεις. Ήθελα να το ξέρετε ώστε να με έχετε στις προσευχές σας γιατί οι προσευχές έχουν αποτέλεσμα. Ο Ιησούς είναι ο θεραπευτής μου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ