26.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η τρελή αποζημίωση του Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο απομακρύνθηκε από το Λούιβιλ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο pay for play στο κολλέγιο Λούιβιλ, αλλά μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις είναι έτοιμος να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα: Η αποζημίωση που ζητά από το κολλέγιο αγγίζει τα 40 εκατομμύρια δολλάρια.

Η αποκάλυψη που φαίνεται να οδηγεί στην απαλλαγή του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι αυτή που έγινε μέσα από την κατάθεση Κρίστιαν Ντόκινς, πρώην μάνατζερ που είχε συνεργαστεί με υψηλόβαθμα στελέχη της Adidas, πως "ο Πιτίνο δεν είχε ιδέα τι γινόταν στην ομάδα του". Η κατάθεση αυτή ακούστηκε μέσα από ηχογραφημένες καταθέσεις που έχει το FBI στα χέρια του, στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο Πιτίνο είχε απολυθεί από το Λούιβιλ, όπου είχε υπογράψει συμβόλαιο 55 εκατομμυρίων δολλαρίων. Πλέον, ο Αμερικάνος κόουτς ζητά το υπόλοιπο του συμβολαίου, ζητά τα... μισθά του όπως θα έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά, τα οποία αντιστοιχούν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 40 εκατομμυρίων. Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, οι μάχες ανάμεσα στους δικηγόρους του και αυτούς του Λούιβιλ συνεχίζεται και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν την υπόθεση μέσα από διαφορετική σκοπιά. Η πλευρά του Πιτίνο υποστηρίζει πως αποδεικνύεται πως δεν είχε σχέση με το συγκεκριμένο σκάνδαλο και πως κακώς απολύθηκε, άρα δικαούται την αποζημίωση. Η πλευρά του Πανεπιστημίου στέκεται στη διατύπωση κάποιων παραγράφων και όρων και υποστηρίζει πως δεν ήταν το μόνο σκάνδαλο στο οποίο μπλέχτηκε το όνομα του προπονητή. Η συνέχεια του... σίριαλ παίζεται ακόμη στις αίθουσες των δικαστηρίων στις ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ