18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η τρίτη φορά του Ζήση (pics)

Το αγαπημένο του 6, το οποίο συνηθίζει να φοράει στη φανέλα, θα αναγκαστεί να αποχωριστεί στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης.

Ο 36άχρονος γκαρντ επιστρέφει στην «Ένωση», αλλά δεν θα μπορέσει αυτή τη φορά να επιλέξει το νούμερο 6 για τη φανέλα του, αφού ο συγκεκριμένος αριθμός έχει αποσυρθεί από τους «κιτρινόμαυρους», προς τιμήν του Γιώργου Τρόντζου. Έτσι, ο Νίκος Ζήσης επέλεξε το Νο 16, το οποίο φόρεσε άλλη μία φορά στην καριέρα του, συγκεκριμένα στην Μπανταλόνα.

 

Είναι η τρίτη φορά που δεν θα μπορέσει να φορέσει το νούμερο 6. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2014-2015, στη Φενέρμπαχτσε, οπότε είχε επιλέξει το 1.

 

Θυμίζουμε πως το «6» του Νίκου Ζήση κοσμεί πλέον την οροφή της «Brose Arena», καθώς έχει αποσυρθεί από την Μπάμπεργκ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2015 μέχρι το 2019.

  

Η ανακοίνωση: «Στις 15 Οκτωβρίου 2016, στον αγώνα με Λαύριο, η φανέλα με το "6" του τεράστιου Γιώργου Τρόντζου, αποσύρθηκε διά παντός, αφού ανυψώθηκε στην οροφή της προσωρινής έδρας της "Βασίλισσας", στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και πέρασε στην αιωνιότητα.

 

Ως εκ τούτου, ο Νίκος Ζήσης δεν θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο, αυτό, που συνήθιζε να βλέπει για χρόνια ολόκληρα και ο κόσμος, που τον λάτρευε, μέχρι και το προτελευταίο "ταξίδι" της καριέρας του, στην Μπανταλόνα.

 

Η νέα εμφάνιση του Ζήση θα εμπεριέχει το "6". Πρόκειται για το νούμερο "16" και μ’ αυτό θα πορεύεται στο εξής... Γούρικο να είναι, Νίκο».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ