23.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Η τρίτη υπογραφή του Γιάννη (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» να δημοσιεύουν και σχετική φωτογραφία.

Το 2013 ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το ρούκι συμβόλαιό του μετά την επιλογή του στο νούμερο 15 του ντραφτ. Το 2016 συμφώνησε για άλλα τέσσερα χρόνια, αντί του ποσού των 100 εκατ. δολαρίων και τώρα, πριν ακόμα λήξει εκείνη η συμφωνία, υπέγραψε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του έως το 2026, για 228 εκατ. δολάρια. Παρών -εκτός από τον εκπρόσωπό του- ήταν και ο αδερφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για εμένα και για την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό που πιστεύει σε εμάς. Ρίσκαραν πριν από οκτώ χρόνια και το να βάζω την υπογραφή μου σε ένα συμβόλαιο σαν αυτό είναι απίστευτο. Όλα αυτά έγιναν χάρη στη σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το σπίτι μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οπαδοί και η πόλη υπερήφανοι. Ας το απολαύσουμε, ας κερδίσουμε κι ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αποκτήσουν αξία», παραδέχθηκε ο Έλληνας διεθνής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ