21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η τελευταία φορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ (pics-vid)

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό με break στο ΣΕΦ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ήταν 12 Ιουνίου του 2017…

Ήταν η μέρα που γνώρισε στην απόλυτη αποθέωση, αν και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα χρόνο μετά ο πατριάρχης του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν θα βρισκόταν στη ζωή.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά με την αυτοκρατορία του «τριφυλλιού» δεν θα μπορούσε να λείψει από τη φιέστα για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος. Μπήκε στο γήπεδο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και το σεβασμό. Έναν σεβασμό, άλλωστε, που ήταν καθολικός απ΄όλο τον μπασκετικό κόσμο.

Τη στιγμή που, μπήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, όρθιοι οι χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού του χάρισαν στιγμές απόλυτης αποθέωσης. Όπως άρμοζε σε έναν άνθρωπο που είχε συνδέσει το όνομά μου με τον Παναθηναϊκό, έναν άνθρωπο που ήταν η αιτία για την εκτόξευση του μπασκετικού Παναθηναϊκού, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στον Παναθηναϊκό



Ο ιστορικός ηγέτης της ΚΑΕ κάθισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στις λευκές πολυθρόνες και καμάρωνε απ΄όσο πιο κοντά γίνεται την ομάδα της καρδιάς του. Δίπλα του, ο γιος του Δημήτρης με την οικογένειά του, αλλά και ένα από τα αγαπημένα του μπασκετικά «παιδιά», ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=tcVYF-7yHzo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ