26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η τελετή λήξης της ακαδημίας του Παναθηναϊκού (pics)

Σήμερα το μεσημέρι, έλαβε χώρα στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, η τελετή λήξης της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, PAO BC Academy. Η τελετή είχε κοινωνικό χαρακτήρα, με δύο φιλανθρωπικές δράσεις τόσο με τη στήριξη του  Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», κατά την οποία, οι μικροί αθλητές των "πρασίνων" μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ντριμπλάροντας την μπάλα και κάνοντας "Θόρυβο για μία αθόρυβη νόσο" (κεντρικό σλόγκαν της καμπάνιας του Συλλόγου) όσο και με το παιχνίδι που διοργανώθηκε για τα παιδιά με αυτισμό, κατά το οποίο  πέντε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού μπήκαν στο παρκέ και μαζί με δέκα αθλητές της Ακαδημίας  και συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπάσκετ που συγκίνησε τους καλεσμένους και κέρδισε το θερμό τους χειροκρότημα.

 Μετά την είσοδο και την παρουσίαση των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του  Παύλου Γιαννακόπουλου. Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαδόπουλος βράβευσε την ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού, η οποία έφτασε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προ ημερών. Παράλληλα, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, βράβευσε τον προπονητή της παιδικής ομάδας, Γιάννης Σιούτη, ενώ ο Μάνος Παπαδόπουλος βράβευσε την ομάδα, παραδίδοντας το έπαθλο στον αρχηγό της, Μάνο Κοντούδη.

Μετά το τέλος της δράσης, σειρά είχαν τα διαγωνιστικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της Ακαδημίας , οι οποίοι πήραν μέρος σε διαγωνισμούς σουτ και αγώνες 3on3.

Η τελετή λήξης της Ακαδημίας έκλεισε με την ομαδική φωτογραφία, με όλους τους αθλητές, τους προπονητές και το προσωπικό της PAO BCAcademy να «μπαίνουν στο πλάνο» και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ