20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η τέλεια απάντηση του Μίλιτσιτς σε Μέλο και Ουέιντ

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς τα έχει ζήσει όλα. Από τη δόξα σε μικρή ηλικία όταν βρέθηκε στο νούμερο 2 του ντραφτ, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πάνω από τον Καρμέλο Άντονι, βρέθηκε κοντά στην καταστροφή για να βρει την ηρεμία ως αγρότης στην πατρίδα του. Μια απάντησή του σε διάλογο ανάμεσα σε Ντουέιν Ουέιντ και Άντονι, για εκείνο το ντραφτ του 2003, έδειξε πως πραγματικά έχει διανύσει πολύ δρόμο από τα τότε ξεσπάσματα και συμπεριφορές ως σήμερα.

Ο Ουέιντ είπε διαδικτυακώς στον Άντονι πως ποτέ δεν περίμενε πως θα είχε επιλεγεί ο Ντάρκο πάνω από αυτόν στο ντραφτ. Ο Μέλο απάντησε με το λιτό "Darko who?", κοινώς "Ποιος Ντάρκο;" με τους δυο τους να γελάνε.

Η απάντηση του Μίλιτσιτς μάλλον θα τους έκανε να αισθανθούν άσχημα, άσε που δεν ταιριάζει και με το προφίλ που και οι δύο Αμερικάνοι θέλουν να περάσουν με το κοινωνικό πρόσωπο και τις ευαισθησίες. Ο Σέρβος σέντερ αν μη τι άλλο θα πρέπει να τους προβλημάτισε λίγο.

«Ευχαριστώ τον Θεό που πέτυχαν στη ζωή τους. Εγώ δεν πέτυχα. Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι απαραίτητο να κρίνεις και να ειρωνεύεσαι όταν, δόξα τω Θεώ δεν έχεις περάσει τον δρόμο που βρίσκομαι εγώ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ