21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η «τάξη» του 1981 έσμιξε στο Ιβανώφειο (pic+vid)

Η κάμερα του αεικίνητου Βαγγέλη Πουλιανίτη, ο οποίος βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και καλύπτει τους αγώνες της Basket League, μαζί και το πλούσιο αρχείο του, έφεραν στο προσκήνιο όμορφες αναμνήσεις από την δεκαετία του 1980. Η Εθνική παίδων του 1981 είχε φέρει συμπαίκτες τότε εκτός από τον... δράστη του χθεσινού στιγμιότυπου και τους δύο προπονητές, τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τον Ντίνο Καλαμπάκο

Στη φωτογραφία υπάρχει και τρίτος προπονητής, ο Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και πολλοί άλλοι που έγραψαν... χιλιόμετρα τα επόμενα χρόνια στα ελληνικά γήπεδα.

Οι τρεις που βρέθηκαν χθες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, να γελάσουν και να αναπολήσουν αγνές εποχές από τα παιδικά τους χρόνια.

 

Η φωτογραφία είναι από το Αλεξάνδρειο, στο Πανευρωπαϊκό παίδων που θυμήθηκαν οι πρωταγωνιστές. Ο Βαγγέλης Πουλιανίτης λείπει, αφού είχε... ανακαλυφθεί το σπάσιμο του ποδιού του, από τον γιατρό Κώστα Παρίση και είχε μείνει με βαριά καρδιά εκτός ομάδας. Διακρίνονται, από πάνω αριστερά οι Μαγγίνας, Ρωμανίδης, Καρατζάς, Τσιτάκης, Δημακόπουλος και Τσαπραλής και κάτω από αριστερά οι Καλαμπάκος, Πεδουλάκης, Γάσπαρης, Μπουρλίβας, Σκουρτόπουλος και Σταμάτης. 

Εκτός από τον Πουλιανίτης, λείπουν από την φωτογραφία και οι  Κώστας Χαραλαμπίδης που έπαιζε στον ΒΑΟ, Χρήστος Καρατζάς  από τη Δράμα, και Παναγιώτης Αρβανίτης από τον Ιωνικό Ν.Φ που ήταν επίσης μέλη της ομάδας.

Προπονητής τους, ήταν ο Λάκης Τσάβας, που έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στο άθλημα και στις Εθνικές ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ