19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σύρος… συμμορφώνεται αλλά θα επανέλθει

Η επιστροφή σε έναν αγαπημένο ταξιδιωτικό αλλά και μπασκετικό προορισμό του καλοκαιριού είχε δρομολογηθεί, αλλά η κορονοϊός είχε άλλα σχέδια. Το τουρνουά της Σύρου, μια ιδέα του Γιώργου Πρίντεζη που υλοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία τα καλοκαίρια του 2017 και 2018, ήταν προ των πυλών και για φέτος μετά την περσινή παύση, όμως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Οι διοργανωτές έστειλαν μήνυμα προς όλους όσοι αδημονούσαν, υποσχόμενοι ότι θα επανέλθουν στις επάλξεις και μάλιστα με πιθανότητες εξάπλωσης και εκτός Σύρου.

 

Το σημαντικότερο κομμάτι του μηνύματος που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ είναι το εξής:

 

Το καλοκαίρι, θα επιστρέφαμε! Το AegeanΒall ήταν έτοιμο να πει, Im Back.

Το ενδιαφέρον από όλους ήταν τεράστιο. Πολλά διαφορετικά μέρη πέρα από το φυσικό λιμάνι του φεστιβάλ, τη Σύρο, έχουν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν κι αυτά λιμάνια – στάσεις στο ταξίδι μας! Μεγάλα ονόματα όχι μόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και του ΝΒΑ περίμεναν το έναυσμα.

Για να μπολιαστούν με αυτή την μεγάλη παρέα και να περάσουν ωραία. Τεράστιοι θεσμοί, όπως, η Ευρωλίγκα έχουν εκφράσει άμεσο ενδιαφέρον για να γίνουν συμπαίκτες μας.

Στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Κορονοϊός αλλάζει το κόσμο. Μας τραβάει από το αυτί και μας ζητάει επιτακτικά να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητες στη ζωή μας.

Να φιλτράρουμε, να σκεφτούμε. Να προτάξουμε και να υπηρετήσουμε τις αληθινές αξίες που κάνουν τη κάθε μέρα μας να αξίζει.

Αυτές τις αξίες που υπηρέτησε με πάθος το AegeanΒall από τη πρώτη του στιγμή.

Είναι ακόμα ώρα για περισυλλογή, για ατομική και ομαδική ευθύνη. Για φροντίδα των εαυτών μας, των ανθρώπων που αγαπάμε, ακόμα και όσων δεν γνωρίζουμε.

Η εφήμερη αποστασιοποίηση, ελπίζουμε στο τέλος αυτής της σκληρής και πρωτόγνωρης διαδρομής να μας φέρει όλους πιο κοντά, για πάντα.

Μας λείπετε… 

Ελπίζουμε να σας λείψαμε κι εμείς.

Θα επιστρέψουμε!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ